Wrap met spinazie, feta en cherrytomaat

IMG_5465Vandaag had ik niet zo’n zin om lang in de keuken te staan. Vandaar dat ik besloot om een simpele wrap te gaan maken, maar wel een die erg gezond en vullend is. Dus toen kwam ik op deze wrap (wat is dat eigenlijk een raar woord)! 

Ingrediënten (2 wraps)
2 wraps
Verse spinazie, 200 gram
Feta, 50 gram
2 tenen knoflook
10 cherrytomaatjes
Zout
1 eetlepel olijfolie
Optioneel: Geroosterde pijnboompitten

Benodigdheden
Grill
Koekenpan of wokpan

Bereiding
Snijd de cherrytomaten in vieren en de feta in blokjes van een halve centimeter. Verhit de olijfolie in een koekenpan of wokpan en voeg de spinazie toe. Blijf roeren tot de spinazie is geslonken. Pers 2 knoflookteentjes uit en voeg het bij de spinazie. Roer nog 2 minuten.

Zet de grill aan. Beleg ondertussen de 2 wraps met de spinazie, feta en tomaat. Doe dit door het in het midden van de wrap te leggen en de uiteinden vrij te houden. Als je dit niet doet dan kan je de wraps niet dichtvouwen.

Vouw de wraps dicht en leg ze in de grill voor ongeveer 5 minuten, tot de wrap een beetje bruin aan de bovenkant is geworden.

En dan zijn de klaar! Eet smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s