Toren van aubergine, tomaat en mozzarella

IMG_3919

Met dit gerecht maak je iedereen blij. Simpel om te maken, maar heerlijk om te eten!

Ingrediënten (4 personen)
1 aubergine
2 tomaten
Pakje tomatensaus
1 bol mozzarella
Parmezaanse kaas (geraspt)
Zout en peper
Basilicum
Olijfolie

Benodigdheden
Ovenschaal

Bereiding
Snijd de aubergine en de tomaat in plakken van ongeveer een halve centimeter. Zorg ervoor dat je van elk 8 plakken hebt.

Bestrooi de plakken aubergine met peper en zout naar smaak en verhit olie in een koekenpan. Bak de aubergine aan beiden kanten gaar.

Leg 4 plakken aubergine in een met olie ingevette ovenschaal. Leg op iedere schijf een plak tomaat. Leg weer aubergine en daarna weer tomaat erop. Giet de tomatensaus over de torentjes en leg boven op de torentjes een plak mozzarella. Strooi parmezaanse kaas over het geheel.

Zet het ongeveer 25 minuten in de oven op 200 graden. Schep twee eetlepels tomatensaus op een bord en leg daar het torentje boven op. Garneer met een basilucumblaadjes.

Eet smakelijk!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s