Frambozen-kokos blokjes

Vandaag weer een nieuw recept: Frambozen-kokos blokjes.
Het is heel simpel en makkelijk te maken. Je hebt maar 4 ingrediënten nodig!

IMG_3386

Ingrediënten
– Mascarpone, 75 gram
– Frambozen, 30 gram
– Geraspte kokos, 175 gram (Bijv. Conimex, 98 g)
– Poedersuiker, 250 gram

Keukenspullen
Een bakvorm van ongeveer 15 cm.
Bakpapier
Vershoudfolie

We hebben 2 lagen, een witte laag en een roze laag.
– Voor de witte laag:
Meng 50 gram mascarpone met 125 gram poedersuiker en 75 gram geraspte kokos door elkaar heen met een mixer. Zet deze op de laagste stand.

– Voor de roze laag:
Meng 25 gram mascarpone, 125 gram poedersuiker, 100 gram geraspte kokos en de frambozen door elkaar met een mixer.

Leg het bakpapier in de bakvorm. Doe het witte mengsel er in en druk het aan met een lepel. Doe hetzelfde met de roze laag. Dek af met vershoudfolie en leg het 3 uur in de koelkast.

IMG_3391

IMG_3415

Snijdt ze in blokjes en ze zijn klaar!

Varieertip
Je kan in plaats van frambozen een ander soort fruit doen bijvoorbeeld mango. Dat past perfect bij de kokos! Ook kan je gewoon 1 mengsel maken in plaats van 2 lagen.

IMG_3443

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s